Voor advies bel: 06 29 51 39 40

mr. J.A. (Hans) Heeren

mr. J.A. HeerenInteresse in de mens

Vanuit mijn interesse in de mens ging ik aan de slag bij een GGZ-instelling als therapeut. Na mijn studie rechten in deeltijd (1987 – 1991) heb ik nog lang mijn werkzaamheden als interim-manager en algemeen manager gecombineerd met juridische taken. In 2000 maakte ik de overstap naar de advocatuur. In 2003 ben ik partner geworden bij Smeets Advocaten. Sinds september 2015 heb ik een eigen kantoor in Haarlem.

 
Advocaat

Het is mijn keuze om als advocaat in het recht werkzaam te zijn. Vanuit mijn creatieve achtergrond ben ik vaak in staat om nieuwe verbanden te zien of nieuwe invalshoeken te ontdekken. Ik kijk er vaak net even iets anders tegenaan. Als advocaat heb ik de mogelijkheid om deze inzichten met verve uit te dragen. Alles in het belang van mijn cliënten.

 
Werkwijze

Procederen is niet mijn eerste doel, maar ik ga het ook zeker niet uit de weg. Mijn cliënten kunnen rekenen op een deskundige advocaat die volledig achter hen staat en die snel en voortvarend te werk gaat. En dat alles tegen aanvaardbare kosten.

 
Specialisatieopleidingen:

Ik heb in 2002 de opleiding tot mediator bij The Lime Tree gevolgd.

In 2012 heb ik de specialisatieopleiding PALA Arbeidsrecht Erasmus Universiteit met goed gevolg afgerond.

 
 Ik ben lid van :
  • • Vereniging voor Arbeidsrecht
  • • Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam
  • • Vereniging voor Gezondheidsrecht

Op basis van mijn kennis en ervaring ben ik een veelgevraagd voorzitter of lid van commissies van toezicht, arbitrage of klachtenbehandeling.

Voor meer informatie: